Fasteaksjon i Elverhøy sogn

Kjære Elverhøymenighet.

Søndag 2. April arrangerer menigheten årets fasteaksjon. Dette er en innsamlingsaksjon til inntekt for kirkens nødhjelps livsviktige arbeid med brønnboring blant annet i tørkerammede land i Øst-Afrika. Aksjonen skjer i samarbeid mellom konfirmantgruppen, speiderne og menigheten for øvrig. Vi håper derfor at akkurat DU vil være med å gjøre en innsats. Rent vann redder liv i katastrofer. Tilgang på rent vann gir helse, trygghet og utvikling. Akkurat nå er det akutte behov for nødhjelp i tørkerammede Øst-Afrika. Med vår felles støtte er hjelpen nærmest!

Innsamlingsaksjonen finner sted 2. april. Vi startet med gudstjeneste og en kort kirkekaffe før fasteaksjons-kickoff kl.13.00. Her vil dere få utdelt bøsser og roder. En gruppe står klare til å kjøre dere ut til rodene (om det trengs). Ved ankomst Elverhøy venter boller og kakao. Det hele skal være avsluttet til ca.kl.17.00.

Ta med deg store og små, tobeinter og firbeinte og bli med på en av årets viktigste krafttak. Sammen når vi lengre!

Ønsker du mer informasjon om aksjonen og Kirkensnødhjelps arbeid besøk deres hjemmeside; https://www.kirkensnodhjelp.no/ eller ta kontakt med en av oss i staben.

Passer det ikke for deg/dere søndag 2.april trenger vi også hjelp til klargjøring av bøsser ol. under kirkekaffen førstkommende søndag, 19.mars.