Konfirmasjon 2019

Velkommen til konfirmasjon i Elverhøy menighet!

Invitasjon til Konfirmasjon 2019 i Elverhøy Kirke

Disse sidene vil fylles opp med informasjon om konfirmasjon i Elverhøy etterhvert som det er klart.

Følgende invitasjon til konfirmasjon er nå sendt ut til alle medlemmer og tilhørende, men alle er velkommen! Mer informasjon kommer snart!

«Velkommen til konfirmasjon i Elverhøy menighet!

Kjære deg som er født år 2004 og bor i Elverhøy sokn. Du får denne invitasjonen fordi du er døpt eller en av dine foreldre er medlem av Den norske kirke. Vi ønsker å invitere deg til konfirmasjon!

Påmelding finner du på www.kirken.tromso.no -> Kirkelige handlinger -> konfirmasjon -> «Konf. Påmelding Elverhøy». Ønsker du å være med åpner påmeldingen 1.juni, meld deg på så snart som mulig etter det. Under påmelding tar vi imot ønske for konfirmasjonsdato og undervisningstidspunkt.

Konfirmantåret starter med presentasjonsgudstjeneste søndag 16. september kl. 11.00. Etterpå er det informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre/foresatte. Undervisningsstart følger fortløpende annenhver uke. Lørdag 14. oktober har vi en felles konfirmant «kick off» i kirken. Sett av datoene allerede nå! Velkommen som konfirmant!

Vennlig hilsen Elverhøy ved prest Kari Hop Fjæreide og trosopplærer Aksel Magnus Bjerke.

Mer informasjon: www.elverhoykirke.no/konfirmasjon»

Konfirmantpåmeldingen åpner her: http://kirken.tromso.no/Konfirmasjon/Konf-pamelding-Elverhoy 1.juni. Da kan dere velge dato for konfirmasjon og gruppeundervisning.

Les mer om konfirmasjon i Den Norske Kirke: Invitasjon til en viktig tid i livet

Se filmer om konfirmasjonstiden: