Konfirmasjon 2020

Velkommen til konfirmasjon i Elverhøy menighet!

Konfirmasjon Elverhøy

Følgende invitasjon til konfirmasjon er nå sendt ut til alle medlemmer og tilhørende, men alle er velkommen! Mer informasjon kommer snart!

Velkommen til konfirmasjon i Elverhøy menighet!
Kjære deg som er født år 2005 og bor i Elverhøy sokn. Du får denne invitasjonen fordi du er døpt eller en av dine foreldre er medlem av Den norske kirke. Vi ønsker å invitere deg til konfirmasjon!
Påmelding finner du på www.kirken.tromso.no -> Kirkelige handlinger -> konfirmasjon -> «Konf. Påmelding Elverhøy». Ønsker du å være med, åpner påmeldingen fra 1.juni. Under påmeldingen tar vi imot ønske for konfirmasjonsdato og undervisningstidspunkt.

Konfirmantåret starter opp i uke 35. Presentasjonsgudstjenesten er søndag 15. september kl. 11.00. Etterpå er det informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre/foresatte. Det er konfirmantleir 11. – 13. oktober og 8. – 10. november ut fra gruppeinndeling.
Velkommen som konfirmant! 

Vennlig hilsen Elverhøy menighet ved konfirmantansvarlig
Prest Kjersti Marie Lægdene

Mer informasjon kommer til høsten på: www.elverhoykirke.no/konfirmasjon

Konfirmantpåmeldingen åpner her: http://kirken.tromso.no/Konfirmasjon/Konf-pamelding-Elverhoy 1.juni. Da kan dere velge dato for konfirmasjon og gruppeundervisning.

Les mer om konfirmasjon i Den Norske Kirke: Invitasjon til en viktig tid i livet

Se filmer om konfirmasjonstiden: